Gastenboek

Post Message
Name *
Content *
Image Verification *
   
 

Imane

Ik heb veel rijscholen gehad waardoor ik veel lessen heb moeten doen. In totaal is Rijschooliwan de 4e rijschool. En ik spreek uit ervaring als ik zeg dat Iwan de beste was/is. Ik stond er steeds versteld van hoe Iwan mij les gaf. Hij geeft zo goed lessen en kan alles zo goed verwoorden + uitleggen. Ik ben blij dat ik de keuze had genomen om bij Rijschooliwan te komen lessen. Hij komt altijd zijn afspraken na, en houd altijd rekening met jouw. Rijschooliwan TOP! Ga zo door!

16/12/14

Lois

Super erg bedankt voor alle leuke rijlessen Iwan! Ik heb ontzettend veel geleerd van je. Je legt de theorie op een duidelijke manier uit waardoor dit goed toe te passen is in de praktijk. De rijlessen waren niet alleen leerzaam maar ook erg gezellig! Ik raad Rijschool Iwan aan, aan iedereen die zijn/haar rijbewijs wilt halen. Nogmaals bedankt! P.s. Linda jij uiteraard ook bedankt voor de support en het vertrouwen;)

26/11/14

Fatima en Mo

Beste Iwan en Linda, graag willen wij jullie bedanken voor de goede ondersteuning bij de theorie- en rijlessen die ik bij jullie heb gevolgd. Jullie professionele benadering en begeleiding tijdens deze lessen heeft ervoor gezorgd dat ik nu mijn rijbewijs heb gehaald en ben jullie daar heel dankbaar voor. Ik beveel iedereen deze rijschool aan. Iwan en Linda BEDANKT voor alles

24/09/14

R peeters 

Ook ik ben geslaagd bij rijschool Iwan, ik heb veel geleerd maar ook gelachen, het was een te gekke tijd, Iwan je bent een toffe, en naar mijn mening, goede instructeur, Je bent duidelijk, en kunt goed met mensen omgaan. Ga zo door! Ik hoop dat je snel de bekendheid krijgt, die je ook verdient, Iwan, bedankt! Lieve groetjes, Kleintje.

18/12/13

Willem v. Remortel

Gefeliciteerd Manischa! Ook ik de eerste keer geslaagd voor theorie en praktijk. Ben zeer te spreken over de begeleiding. Duidelijke instructies en goede focus, voelde mij erg op mijn gemak naast Iwan. Iwan bedankt voor de goede en leuke rijlessen!!

26/10/13

 

Powered by Phoca Guestbook
rijbewijs2
Pakketten


Wij hebben verschillende mogelijkheden, zodat er altijd een pakket is dat bij je past.

Bekijk onze pakketten.
inschrijven
Inschrijven


Schrijf je in of neem vrijblijvend contact met ons op!
auto2015
Faalangst


Rijschool Iwan is specialist om faalangstige leerlingen te begeleiden naar het behalen van hun rijbewijs. Hiervoor zijn wij in het bezit van erkende certificering. Dit kunnen wij op 2 manieren inzetten.

1. Voor leerlingen bij het behalen van het rijbewijs. Door persoonsgerichte begeleiding wordt de basis gelegd op weg naar zelfstandigheid.

2. In Nederland zijn er meer dan 800.000 automobilisten, die niet meer durven te rijden, doordat ze een faalangst of andere soort rij-angst hebben ontwikkeld. Denk bijvoorbeeld aan angst op de autosnelweg. Ook voor automobilisten die reeds in het bezit zijn van rijbewijs-B, kunnen wij begeleiden om van hun rij-angst af te komen.